VIATGE A ZÀMBIA

2022-09-16

El mes passat, la Mari i el Dani, mestres de l’escola, van fer un voluntariat a Àfrica i van visitar la nostra escola agermanada de Zàmbia (Simoonga Thandizani Trust School). Van portar material escolar, d’Educació Física i un iPad. Es varen reunir amb els mestres per a futurs projectes i van aprendre, de primera mà, com viuen els i les alumnes de Simoonga. Ha estat una experiència molt enriquidora per a tots dos. Ens agradaria agrair a tots aquells que vau participar en la recollida de diners que vam fer a l’escola per poder comprar tots els materials que es van endur.

ERASMUS +: PLAYING

2022-09-16

El 8 de setembre, el projecte del grup Playing que va participar en la peer review a Brussel·les (abril de 2022) reunió en línia per comentar les seves impressions durant les observacions i entrevistes realitzades a la llar d'infants Elmer.
Es van destacar els aspectes positius de l'escola, però també es va parlar de diferents enfocaments dels mestres als nens.
La discussió va ser fructífera! L'avaluació de la visita dels companys es recull en un informe final.

PRIMER DIES A L'ESCOLA.

2022-09-16

Els primers dies són molt importants, els nens i nenes creen un vincle emocionals amb les mestres. A més, també fan nous amics!

INICIEM UN NOU CURS ESCOLAR 2022-23

2022-09-16

Tot l'equip docent de l'escola Sant Josep us desitgem un bon nou curs escolar ple de somriures, rialles i molts aprenentatges!

EL DANI HA PUBLICAT EL SEU PRIMER LLIBRE DE POESIA.

2022-05-18

En Dani, tutor de 5è, ha escrit un llibre de poesia amb tota la seva ànima i cor. Estem molt orgullosos d'aquest llibre tan extraordinari i sobretot de tu Dani. Li podeu demanar un exemplar a en @ddanilopez o també el podeu trobar a les següents plataformes:


- CASA DEL LIBRO
- AMAZON
- El Corte Inglés
- Libros.cc
- FNAC
-AGAPEA

 

 

JORNADA DE MOVING STARS

2022-05-18

La primera trobada de Moving Stars va tenir lloc a Terrassa, Barcelona, organitzada per l'escola Sant Josep. Van assistir els professors de primària, estudiants universitaris d'escoles pedagògiques de la Universitat de Barcelona i professors de la Universitat Esperanza de Liverpool. Van haver presentacions d'experts en seguretat vial i exhibició dels jocs desenvolupats a través del projecte. Els participants també van tenir l'oportunitat de jugar amb el videojoc Moving Stars. Estigueu atents pel pròxim esdeveniment...

CANAL DE TERRASSA ENS FA UN REPORTATGE DE GLIFING

2022-05-18

La setmana passada la nostra escola va fer un reportatge conjuntament amb la Montserrat Garcia, creadora de Glifing, al Canal Terrassa Televisió. Aquesta plataforma (Glifing) és una eina que treballa la lectura, el vocabulari i la comprensió en format de joc!
Us deixem l'enllaç del reportatge:

https://www.youtube.com/watch?v=qPbtwtbIn6c

ERASMUS + PLAYING. BÈLGICA

2022-05-18

Durant l’estada van visitar l’escola Elmer, un exemple de bones pràctiques i multiculturalitat i, a més, van aprofitar per avançar en la creació del producte final del projecte, que és un conjunt d’eines per treballar els continguts curriculars a partir del joc. Ha estat un plaer i una trobada molt enriquidora.


XERRADA ALS ALUMNES DE CICLE D'ED. INFANTIL DEL JOAQUIMA VEDRUNA.

2022-05-18

Dani, el tutor de 5è de Primària, va fer una xerrada als alumnes de Cicle Superior d'Educació Infantil de l'escola Joaquim Vedruna. En aquesta xerrada va explicar els projectes Erasmus Plus que la nostra escola està portant a terme amb països europeus. També van assistir els quatre alumnes de la Universitat de Liverpool per després explicar-ho als seus companys i fer divulgació de tot el material que estem elaborant.

ERASMUS + PREDYS. PORTUGAL

2022-05-18

Quatre professors de l'Escola Sant Josep (Àngels, Natàlia, Miriam i Dani) va a anar a Mangualde (Portugal) per fer una formació relacionada amb el projecte Erasmus + anomenat Predys. Van veure unes escoles per coneixer el seu funcionament i van fer reunions per començar a preparar la propera visita a Grècia.


PROJECTE D'ERASMUS + MOVING STARS

2022-05-18

L'Escola Sant Josep va participa en el projecte d'Erasmus+ anomenat Moving Stars, que pretén treballar l'educació viària en els cursos de primària.
Aquest projecte el duem a terme amb socis de Grècia, Polònia, Turquia i Irlanda.
Per poder mostrar tot el treball que hem realitzat, van fer un taller per mostrar tot el material que hem elaborat. La reunió va tenir lloc al Centre Civic President Macià , a Terrassa. Va ser tot un èxit!

EL JAN GUANYADOR DEL CERTAMEN DE LECTURA

2022-05-18

S'ha celebrat el Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta. En Jan, alumne de l'escola i de la classe de 4t, ha sigut el guanyador d'aquest certamen! Moltes felicitats Jan, ho has fet genial!
Podeu veure els vídeos a l'instagram de l'escola!

NEWSLETTER GENER

2022-03-04

Aquest és el link per llegir la nova newsletter que hem elaborat amb algunes activitats més destacades dels cursos de l'escola. 

Cliqueu el link:

https://drive.google.com/file/d/1xAcYJB5C0RRYHtPAWKuCj9wV7pAT1rx8/view?usp=sharing

Esperem que us agradi. 


 

Erasmus+: Llegir contes, mites i llegendes

2022-02-04

This month, our teachers Natalia and Aleksandra had a meeting with coordinators from France and partners from Italy and Greece to speak about our new Erasmus+ project called Reading tales, myths and legends from our regions to give our learners a taste for reading and thus fight against inequalities in learning to read and promote the inclusion of all.Our students will work on traditional stories from their region, create dances, a theatre and write a book. We will see how other schools work on this topic and next year we will host students and teachers from France, Italy and Greece.

 

Aquest mes, les nostres professores Natalia i Aleksandra van tenir una reunió amb coordinadors de França i socis d’Itàlia i Grècia per parlar del nostre nou projecte Erasmus+ anomenat Llegir contes, mites i llegendes de les nostres regions per fomentar en els nostres alumnes el gust per llegir i així­ lluitar contra les desigualtats en l'aprenentatge de la lectura promovent la inclusió.Els nostres alumnes treballaran contes tradicionals de la seva regió, crearan danses, un teatre i escriuran un llibre. Veurem com treballen altres escoles aquest tema i el curs vinent acollirem a alumnes i professors de França, Itàlia i Grècia.


ERASMUS +: CitiesGoingGREEN

2022-01-14

L’Escola Sant Josep formarà part d’un nou projecte d’Erasmus+ anomenat CitiesGoingGREEN.
En aquest projecte participaran els següents països europeus: Estonia, Polònia, Xipre, Grècia i Espanya.
El que es vol aconseguir és conscienciar a l’alumnat de la necessitat de replantejar la nostra visió envers el medi ambient.
Els objectius del projecte són:
- Conscienciar als alumnes sobre el medi ambient a través de competències i habilitats transversals.
- Realitzar un marc teòric que sigui capaç de portar a les aules la temàtica que es treballarà .
- Dissenyar un joc digital per treballar la consciència mediambiental mitjançant la gammificació.
Considerem que en l’actualitat és molt important tenir cura del lloc on vivim i ser conscients dels perills que comporta no estar compromesos amb el medi ambient.


ELS NOSTRES AVATARS PER TREBALLAR ELS VALORS

2021-01-15

Els reis mags han passat per l'escola i a la classe de 1r ens han deixat els nostres AVATARS personalitzats! WOW! Amb aquests avatars els nens i nenes treballen diàriament els valors, cada avatar representa un. Tenim per ordre; Generositat, Responsabilitat, Empatia i Respecte! SÓN GENIALS!