EL DANI HA PUBLICAT EL SEU PRIMER LLIBRE DE POESIA.

2022-05-18

En Dani, tutor de 5è, ha escrit un llibre de poesia amb tota la seva ànima i cor. Estem molt orgullosos d'aquest llibre tan extraordinari i sobretot de tu Dani. Li podeu demanar un exemplar a en @ddanilopez o bé el podeu trobar a les següents plataformes:
- CASA DEL LIBRO
- AMAZON
- El Corte Inglés
- Libros.cc
- FNAC
-AGAPEA

JORNADA DE MOVING STARS

2022-05-18

La primera trobada de Moving Stars va tenir lloc a Terrassa, Barcelona, organitzada per l'escola Sant Josep. Van assistir els professors de primària, estudiants universitaris d'escoles pedagògiques de la Universitat de Barcelona i professors de la Universitat Esperanza de Liverpool. Van haver presentacions d'experts en seguretat vial i exhibició dels jocs desenvolupats a través del projecte. Els participants també van tenir l'oportunitat de jugar amb el videojoc Moving Stars. Estigueu atents pel pròxim esdeveniment...

CANAL DE TERRASSA ENS FA UN REPORTATGE DE GLIFING

2022-05-18

La setmana passada la nostra escola va fer un reportatge conjuntament amb la Montserrat García, creadora de Glifing, al Canal Terrassa Televisió. Aquesta plataforma (Glifing) és una eina que treballa la lectura, el vocabulari i la comprensió en format de joc!
Us deixem l'enllaç del reportatge:

ERASMUS + PLAYING. BÈLGICA

2022-05-18

A l’abril les mestres Aleksandra i Natàlia, juntament amb la directora Àngels van anar a Brussel·les (Bèlgica) per dur a terme la segona trobada internacional del projecte d’Erasmus+ PLAYING (Enhancing the quality of preschool services through innovative play-based learning methodologies) amb els socis de Bèlgica, Itàlia, Dinamarca i Suècia.
Durant l’estada van visitar l’escola Elmer, un exemple de bones pràctiques i multiculturalitat i, a més, van aprofitar per avançar en la creació del producte final del projecte, que és un conjunt d’eines per treballar els continguts curriculars a partir del joc. Ha estat un plaer i una trobada molt enriquidora.

XERRADA ALS ALUMNES DE CICLE D'ED. INFANTIL DEL JOAQUIMA VEDRUNA.

2022-05-18

Dani, el tutor de 5è de Primària, va fer una xerrada als alumnes de Cicle Superior d'Educació Infantil de l'escola Joaquim Vedruna. En aquesta xerrada va explicar els projectes Erasmus Plus que la nostra escola està portant a terme amb països europeus. També van assistir els quatre alumnes de la Universitat de Liverpool per després explicar-ho als seus companys i fer divulgació de tot el material que estem elaborant. 

ERASMUS + PREDYS. PORTUGAL

2022-05-18

Quatre professors de l'Escola Sant Josep (Àngels, Natàlia, Miriam i Dani) va a anar a Mangualde (Portugal) per fer una formació relacionada amb el projecte Erasmus + anomenat Predys. Van veure unes escoles per coneixer el seu funcionament i van fer reunions per començar a preparar la propera visita a Grècia.


PROJECTE D'ERASMUS + MOVING STARS

2022-05-18

L’Escola Sant Josep va participa en el projecte d’Erasmus+ anomenat Moving Stars, que pretén treballar l’educació viària en els cursos de primària.
Aquest projecte el duem a terme amb socis de Grècia, Polònia, Turquia i Irlanda.
Per poder mostrar tot el treball que hem realitzat, van fer un taller per mostrar tot el material que hem elaborat. La reunió va tenir lloc al Centre Cívic President Macià, a Terrassa. Va ser tot un èxit!

EL JAN GUANYADOR DEL CERTAMEN DE LECTURA

2022-05-18

S'ha celebrat el Certamen Nacional Infantil i Juvenil de Lectura en Veu Alta. En Jan, alumne de l'escola i de la classe de 4t, ha sigut el guanyador d'aquest certamen! Moltes felicitats Jan, ho has fet genial!
Podeu veure els vídeos a l’instagram de l’escola!

NEWSLETTER GENER

2022-03-04

Aquest és el link per llegir la nova newsletter que hem elaborat amb algunes activitats més destacades dels cursos de l'escola. 

Cliqueu el link:

https://drive.google.com/file/d/1xAcYJB5C0RRYHtPAWKuCj9wV7pAT1rx8/view?usp=sharing

Esperem que us agradi. 


 

Erasmus+:“Llegir contes, mites i llegendes "

2022-02-04

This month, our teachers Natalia and Aleksandra had a meeting with coordinators from France and partners from Italy and Greece to speak about our new Erasmus+ project called “Reading tales, myths and legends from our regions to give our learners a taste for reading and thus fight against inequalities in learning to read and promote the inclusion of all”.
Our students will work on traditional stories from their region, create dances, a theatre and write a book. We will see how other schools work on this topic and next year we will host students and teachers from France, Italy and Greece.
Aquest mes, les nostres professores Natalia i Aleksandra van tenir una reunió amb coordinadors de França i socis d'Itàlia i Grècia per parlar del nostre nou projecte Erasmus+ anomenat “Llegir contes, mites i llegendes de les nostres regions per fomentar en els nostres alumnes el gust per llegir i així lluitar contra les desigualtats en l'aprenentatge de la lectura promovent la inclusió de tots”.
Els nostres alumnes treballaran contes tradicionals de la seva regió, crearan danses, un teatre i escriuran un llibre. Veurem com treballen altres escoles aquest tema i el curs vinent acollirem a alumnes i professors de França, Itàlia i Grècia.

ERASMUS +: CitiesGoingGREEN

2022-01-14

L’Escola Sant Josep formarà part d’un nou projecte d’Erasmus+ anomenat CitiesGoingGREEN.
En aquest projecte participaran els següents països europeus: Estonia, Polònia, Xipre, Grècia i Espanya.
El que es vol aconseguir és conscienciar a l’alumnat de la necessitat de replantejar la nostra visió envers el medi ambient.
Els objectius del projecte són:
- Conscienciar als alumnes sobre el medi ambient a través de competències i habilitats transversals.
- Realitzar un marc teòric que sigui capaç de portar a les aules la temàtica que es treballarà.
- Dissenyar un joc digital per treballar la consciència mediambiental mitjançant la gammificació.
Considerem que en l’actualitat és molt important tenir cura del lloc on vivim i ser conscients dels perills que comporta no estar compromesos amb el medi ambient.

Sant Josep School will participate in a new Erasmus + project called CitiesGoingGREEN.
The following European countries will take part: Estonia, Poland, Cyprus, Greece and Spain.
The intention of this proposal is to make students aware of the need to rethink our vision of the environment.
The objectives of the project are:
- To make students aware of the environment through transversal competences and skills.
- Make a theoretical framework to help teachers to work in the classroom the topic.
- Design a digital game to work on environmental awareness through gamification.
We believe that it is very important to be careful about where we live and to be aware of the dangers of not being committed to the environment.

ERASMUS +: PLAYING

2021-11-23

El nostre equip ha participat en la tercera reunió de coordinació del projecte PLAYING a Odense, Dinamarca, que ha permès als socis d'Itàlia, Suècia, Dinamarca i Bèlgica trobar-se cara a cara per primera vegada. La trobada es va organitzar la setmana del 8 al 10 de novembre.
L'equip va parlar sobre el desenvolupament de la segona part del projecte i el material que s'està desenvolupant conjuntament entre tots els socis.
Durant la reunió, l'equip va visitar l'escola preescolar del soci Borneinstitution Holluf Pile (la seva vida quotidiana es caracteritza per la vida a l'aire lliure i l'agricultura) i va participar en les activitats de Play Lab a l'University College Lillebaelt a Odense.

3r. TRAINING DE MOVING STARS A IRLANDA

2021-11-16

La Vanessa, l'Àngels i l'Aitor van formar part del tercer training de Moving Stars a Irlanda. Va ser l'última trobada per posar a prova i debatre les activitats que formaran part del tool kit. Aquestes activitats s'implementaran a la nostra escola a partir de Gener per tal que els nostres alumnes treballin i siguin conscients de la importància de la seguretat viària".

PROJECTE D'ERASMUS + PLAYING

2021-10-29

Dijous passat (21 d’octubre), les nostres mestres Aleksandra i Natàlia s’han reunit amb l’equip del projecte Erasmus+ PLAYING per planejar la següent trobada presencial. Aquesta es durà a terme a Odense (Dinamarca) la segona setmana del novembre.
En ella l’equip de PLAYING debatran diferents aspectes del joc per crear una eina comú d’avaluació de la pràctica educativa.
La nostra escola creu ferment en el joc com eina essencial d’aprenentatge en els nostres infants, per això busquem la millora i aprenentatge del nostre equip educatiu.
Last Thursday (October 21), our teachers Aleksandra and Natalia met with the Erasmus + PLAYING project team to plan the next face-to-face meeting. It will take place in Odense (Denmark) in the second week of November.
There the PLAYING team will discuss different aspects of play to create a common tool to evaluate our educational practice.
Our school believes in play as an essential learning tool in our children, which is why we seek to improve and learn from our educational team.

VISITA DELS SOCIS DEL PROJECTE D'ERASMUS +.

2021-10-18

S’han organitzat unes jornades formatives del projecte d’Erasmus+ anomenat Moving Stars.
Van venir socis de Grècia, Polònia, Turquia i Irlanda.
En aquest cas, la nostra escola ha sigut l’amfitriona de les diferents sessions.
Des de dimecres fins divendres, van dur a terme diverses activitats relacionades amb l’educació viària en l’educació primària.
PROJECTE D'ERASMUS + MOVING STARS

2021-10-18

La setmana pasada, els socis del projecte d’Erasmus+ anomenat Moving Stars van visitar la nostra ciutat per fer unes jornades formatives.
Us deixem per aquí unes fotografies amb les visites culturals que vam dur a terme (les Esglèsies de Sant Pere, la Masia Freixa i l’Ajuntament de Terrassa).

As we said last week, the partners from the Erasmus+ project called Moving Stars came to our city to do a training.
You can see here some pictures about the cultural visits we did (Esglèsies de Sant Pere, Masia Freixa and the city hall of Terrassa)

PROYECTO DE ERASMUS+: MOVING STARS.

2021-10-08

Organización por parte de la escuela Sant Josep de unas jornadas sobre educación vial en Terrassa. Esta visita forma parte del proyecto Moving Stars que estamos llevando a cabo con Grecia, Turquia e Irlanda. El evento ha durado 3 días, del 6 al 8 de octubre.

XIC-I-MÈDIES DE P5 a 6è DE PRIMÀRIA

2021-10-08

Xic-i-mèdies són aquells alumnes disposats a resoldre conflictes a l’hora del pati. Els alumnes estan molt motivats perquè ells i elles veuen que són capaços de posar en pràctica les seves habilitats comunicatives i trobar solucions abans d'accedir al professor/a. Ho portem a terme des de P5 fins a sisè. Us deixem unes fotografies dels xic-i-mèdies d’aquest mes.

ELS ALUMNES DE 3r. TREBALLANT CATALÀ I CASTELLÀ DE MANERA DIVERTIDA

2021-09-17

Els alumnes de cicle mitjà hem començat amb les piles ben carregades. Coneixeu el mètode Snappet? Ens agrada molt aprendre gramàtica catalana i castellana a través de les noves tecnologies.

VIATGE A GRÈCIA. PROJECTE ERASMUS +

2021-09-17

La setmana passada el nostre mestre Aitor va assistir a unes reunions sobre un projecte d’Erasmus del qual la nostra escola en forma part. Va ser a Atenes i es tracta de Moving STARs, un projecte per millorar la seguretat dels infants quan estan a la via pública i reduir-ne així els accidents. També hi van participar escoles i associacions de Grècia, Turquia, Polònia i Irlanda.
Va ser la primera reunió presencial del projecte en la qual es van establir les bases, es van abordar els principals temes i es van començar a preparar les següents reunions i activitats.

I JORNADA DE SENSIBILITZACIÓ CONTRA EL BULLYNG

2021-09-15

El passat divendres 10 de setembre part del nostre equip docent va assistir a la primera jornada de sensibilització contra el bullying. Va estar una jornada molt interessant i vam aprendre moltíssim.

Els nostres mestres han sortit publicats com assistents d’aquesta jornada al Terrassa digital amb una petita explicació de la formació. Cliqueu per veure l’article:   https://terrassadigital.cat/el-cinema-catalunya-ha-acollit-la-i-jornada-de-sensibilitzacio-contra-el-bullying/

 


NOU CURS, NOVES IL.LUSIONS.

2021-09-15

Comencem....

HEM SORTIT AL DIARI DE TERRASSA!

2021-06-11

El Diari de Terrassa ha publicat un article sobre la tasca que realitza la nostra escola en relació amb l’educació viària.

Com sabeu, l’Escola Sant Josep participa al projecte europeu d’Erasmus+ anomenat MOVING STARS, el qual pretén conscienciar a infants des dels 3 als 12 anys de la importància de saber circular correctament pels carrers i conèixer tot allò que ens envolta, amb la finalitat de poder evitar qualsevol tipus de perill en vies públiques.

Aquest treball es realitza amb Polònia, Grècia, Irlanda i Turquia.

L’entrevista va estar encapçalada per l’Aitor Paris, l’Àngels Aguilera i el Dani López com a coordinadors del projecte en el nostre país.

Si voleu accedir a la lectura de l’article, ho podeu fer mitjançant el següent enllaç:

https://www.diarideterrassa.com/.../aules-pioneres-en.../

ZOOM AMB L'ESCOLA SIMOONGA DE ZAMBIA

2021-06-11

Ahir els alumnes de 5è de l'escola Sant Josep i alumnes de l'escola Simoonga de Zambia van fer un zoom on es van intercanviar preguntes, en anglès, i ho van fer d'allò més bé! Well done boys and girls!!

ELS NENS I NENES DE P4 ENS DONEN CONSELLS DE COM REDUIR

2021-05-31

INTERCANVI DE CARTES AMB L'ESCOLA DE ZAMBIA

2021-05-28

Aquest trimestre els nostres alumnes de 6è han intercanviat una activitat amb una escola de Zambia. Els nens/es africans/es ens enviaven cartes en anglès explicant-nos coses del seu dia a dia a l’escola i els alumnes de l’Escola Sant Josep els hi responiem.
Ha estat una activitat molt enriquidora per les dues parts en la qual hem pogut aprendre coses noves i estar en contacte amb infants d’un altre continent.

LA LLAR D'INFANTS HAN TREBALLAT KANDISNKY I MIRÓ.

2021-05-28

Els nens i nenes de llar han treballat un conegut pintor, cada classe ha recreat un quadre de l'artista treballat. En B1 han escollit a Kandisnky i B2 a Miró. Quins quadres més macos!!!

TREBALLEM LES MATEMÀTIQUES A P5

2021-05-14

Els nens i les nenes de P5 treballen les matemàtiques amb tallers de matemàtiques manipulatives. Mitjançant aquestes activitats lúdiques fomentem en els nens/es un aprenentatge de les matemàtiques lligat a les seves pròpies vivències partint de les seves capacitats de intuïció, de raonament i de creativitat.

REUNIÓ AMB UNIVERSITAT DE LIVERPOOL

2021-05-14

El passat 23 d'abril vam tenir una reunió amb alguna professors i alumnes de la Universitat de Liverpool (Regne Unit).
L' Angels i l' Aitor van parlar sobre l'escola i els projectes internacionals els quals estan involucrats. Des de fa uns anys les dues organitzacions tenen una important connexió educativa. D'aquesta manera, estudiants de Liverpool venen a la nostra escola per fer unes pràctiques i el professorat de la nostra escola van a Liverpool per fer alguns cursos i xerrades.

SEGONA TROBADA TRANSNACIONAL DEL PROJECTE D'ERASMUS + PLAYING

2021-04-29

La setmana passada, els dies 20 i 21 d’abril,  el nostre equip internacional (la Natàlia i l’Aleksandra) van participar a la Segona Trobada Transnacional del projecte d’Erasmus + titulat “Millorar la qualitat dels serveis preescolars a través de metodologies innovadores d'aprenentatge basades en el joc".

La trobada va ser organitzada per la Comunitat de Parma, a Itàlia. A la reunió van tenir l’oportunitat de:

-Conèixer el servei preescolar a Itàlia, així com dels altres països participants al projecte.

-Parlar del “mapping analysis”, comparant els diferents sistemes educatius d’Europa.

-Reflexionar sobre diferents metodologies per conèixer bones pràctiques i parlar de la revisió per parells.

Us convidem a visitar la web del projecte: https://www.playing-project.eu/

 

GUANYADORA DE LES SEMIFINALS DEL CERTAMENT DE LECTURA

2021-04-29

La Júlia representant de la nostra escola de Cicle Superior, ha estat la guanyadora de les semifinals del Certamen de lectura en veu alta i passa a la final territorial.
Moltíssimes felicitats Júlia!!

VÍDEO DE SANT JORDI 2021

2021-04-29

El passat 23 d'abril 2021 vam celebrar el dia de Sant Jordi a l'escola Sant Josep de Terrassa.
Al llarg del dia, els diferents cursos van fer diferents activitats, com fer punts de llibre en forma de drac o una obra de teatre representant la llegenda de Sant Jordi.
Aquí teniu un tastet del que es va fer aquell dia!
https://fb.watch/5ahbq7J0Ri/


CERTAMEN DE LECTURA

2021-04-09

Aquest curs es celebra el XVII Certamen de lectura en veu alta de manera telemàtica.
La Júlia és la nostra representant en la categoria de Grumets verds.
Molta sort i felicitats!

https://fb.watch/4Maja7mDHR/


CERTAMEN DE LECTURA

2021-04-09

La Rocío és la nostra representant al XVII Certamen de lectura en veu alta que aquest curs tindrà lloc de manera online.
Participa en la categoria de Grumets vermells.
Felicitats Rocío i molta sort!
https://fb.watch/4M8yErVrXn/


LA MONA DE PASQUA

2021-04-09

Comencem el tercer trimestre!! Ahir va ser el dia de pasqua i com mana la tradició els padrins i les padrines han de portar una mona als seus fillols i filloles! Els nens i les nenes de la llar van crear la seva pròpia mona, sobretot la van gaudir per esmorzar... Era boníssima!! NYAMIII 

PROJECTES EUROPEUS D'ERASMUS+

2021-04-09

L’equip d’internacionalització de l’escola va aprofitar el claustre de mestres per parlar sobre els projectes europeus d’Erasmus+ que s’estan duent a terme durant aquest curs al centre.
Aquests són els següents:
- Story Changers: Pretén desenvolupar les habilitats socials de l’alumnat a través de la narració i la realitat virtual. Participen socis de Xipre, Grècia, França, Malta i Espanya.
- PreDys: Aquest projecte es relaciona amb el tractament de la dislèxia de l’alumnat en edats primerenques. La nostra escola impulsa el projecte com a coordinadora i, a més, participen socis de Turquia, Polònia, Grècia, Portugal i Letònia.
- Playing: La intencionalitat del projecte és millorar la qualitat dels serveis preescolars mitjançant metodologies d’aprenentatge innovadores basades en el joc. En aquest cas, participa Itàlia, Dinamarca, Suècia, Bèlgica i Espanya.
- Moving Stars: Treballa l’educació viària en l’educació primària. En el projecte participa Polònia, Turquia, Grècia, Irlanda i Espanya.
Va ser una jornada d’allò més enriquidora per poder plasmar al professorat del centre la importància de tenir contacte amb altres institucions educatives d’arreu del continent per tal d’intercanviar experiències i fomentar la formació permanent dels mestres.

CASAL D'ESTIU

2021-03-26

PASQUA A L'ESCOLA

2021-03-26

Avui els peques de l’escola han buscat ous de PASQUA! I sabeu què? Han trobat moltíssims! THE EASTER EGG HUNT IS SO MUCH FUN!

HAPPY FATHER’S DAY!

2021-03-19

We love you!

SAINT PATRICK'S DAY

2021-03-19

Avui a l'escola Sant Josep hem celebrat Saint Patrick's!

Per celebrar el dia de Sant Patrici, els nois i les noies han vingut a l'escola amb alguna cosa verda i han fet activitats relacionades amb el dia: pintar trèvols, ballar cançons típiques irlandeses...

Hem aprofitat per treballar-ho tot en llengua anglesa!


LES CASETES A INFANTIL

2021-03-19

L'escola compta amb un espai anomenat "CASETES". En aquest espai trobem diferents espais on inviten als infants a jugar amb joc simbòlic. Els nens gaudeixen molt i s'ho passen genial jugant a: cuinetes, al mercat, a la caseta de nines, a la perruqueria, a la cafeteria i al taller!

PROJECTES DELS DOFINS A P3

2021-03-12

Els nens i les nenes de P3 han fet un treball cooperatiu en el projecte de dofins, quins artistes!

JA S'ACOSTA SAINT PATRICK'S

2021-03-12

Ja és ben a prop un dels dies més esperats per la nostra escola... El dia de Saint Patrick's! Els nens i nenes de la llar ja comencen a cantar cançons sobre LEPRECHAUNS i RAINBOWS! Avui han fet aquest LEPRECHAUN tan bonic amb les seves mans. 

DIA DE LA DONA A L'ESCOLA SANT JOSEP

2021-03-12

Aquí teniu un video mostrant les diferents activitats que han fet els i les alumnes de l'escola pel dia de la dona. Algunes de les activitats han sigut: buscar dones pioneres o rellevants en diferents camps o dir qui son les dones de les nostres vides.
Hem gaudit molt aquest dia!
Teniu l'enllaç al video al nostre canal de youtube al següent enllaç:

TAULA DE LLUM A LA LLAR

2021-03-12

La taula de llum és un recurs que ofereix moltes possibilitats per aprendre d'una manera molt més creativa i divertida. És una superfície lluminosa que permet als nens i nenes poder experimentar de forma sensorial, afavoreix al nivell de concentració de l’infant i els motiva a aprendre.

PROJECTE ERASMUS STORY CHANGERS

2021-03-05

Els dies 23 i 24 de febrer es van realitzar les jornades inicials del projecte d’Erasmus + anomenat STORY CHANGERS. Aquest pretén millorar les habilitats socials dels alumnes i enriquir els mètodes d’ensenyament a través de la narració i la realitat virtual.
En el projecte participen socis europeus de Xipre, França, Grècia, Malta i Espanya.
Van assistir l’Àngels Aguilera, directora del centre, i el Dani López, tutor de 5è.

CLASSIFIQUEM A LA LLAR

2021-02-05

Una de les destreses Montessori que treballem a la llar és CLASSIFICAR. En aquest cas, l'infant treballa el raonament i els colors. Aquesta activitat la podem realitzar amb diferents materials de distints colors, és un moment on l'infant aprèn i gaudeix.

TAULA DE LLUM

2021-02-05

La taula de llum és un recurs molt interessant que permet als infants poder experimentar de forma sensorial. Experimentar amb la taula de llum té un alt nivell de concentració i motiva a manipular amb diversos materials. Fomenta la imaginació i curiositat dels petit, a part, crea un ambient relaxat i tranquil. Els infants gaudeixen molt de la taula de llum!

LA NOSTRA LLAR: "EDUCANT FENT CAMÍ"

2021-02-01

La nostra llar d’infants és un espai amb un clima de seguretat i confiança, on els nostres infants tenen la possibilitat de desenvolupar les seves capacitats cognitives, la seva personalitat, la seva imaginació, a més de dur a terme un bon aprenentatge dels hàbits d’autonomia personal i de relació social, cosa que els permetran viure i contactar amb el seu entorn i créixer com a persones. Partim de la idea que totes les experiències que els infants viuen, els eduquen i propicien alguns tipus d’aprenentatge.

DIA DE LA PAU

2021-02-01

El 30 de Gener se celebra el dia de la Pau, dedicat a commemorar una cultura de no violència i pau. L’educació en i per a la tolerància, la solidaritat, la concòrdia, el respecte als Drets Humans, la no-violència i la pau son motius per a recordar el 30 de gener.

LA NOSTRA LLAR

2021-01-29

Pels nens la natura és una excel·lent companya en l'aprenentatge. El contacte amb la natura millora la salut, la capacitat d'atenció, el desenvolupament motor i cognitiu, l'autonomia, la seguretat i la capacitat d'adquisició de valors. Per això, a la llar li donem molta importància a la natura!

SCIENCE A P3

2021-01-29

A l’hora de science els nostres alumnes amb la seva curiositat innata i les seves ganes d’aprendre, experimenten i juguen amb les diferents propostes que es realitzen. Tot això amb un ambient immers a la llengua anglesa.

EXPERIMENTACIÓ A LA LLAR

2021-01-29

En aquesta etapa l'infant es troba en un moment de màxima absorció sensorial. Tot allò que experimenta i viu a través dels seus sentits té un ressò especial del desenvolupament neuronal. És per aquest motiu que des de la llar proposem diferents projectes segons els seus interessos, per tal d'oferir-los experiències vivencials que suposin un aprenentatge significatiu i compartit.

PROJECTE ERASMUS+ PREDYS

2021-01-29

Aquest dilluns es va realitzar una reunió del projecte d'Erasmus+ anomenat Predys que estem duent a terme a l'escola. En aquest participen els següent països europeus: Turquia, Polònia, Grècia, Portugal i Letònia. La temàtica de la reunió va ser organitzativa, per acabar de detallar els passos següents que hem de realitzar. Actualment ens trobem en el procés d'implantació de tot el material que, entre tots els socis, hem elaborat per poder detectar la dislèxia en edats primerenques.

ELS NOSTRES AVATARS PER TREBALLAR ELS VALORS

2021-01-15

Els reis mags han passat per l'escola i a la classe de 1r ens han deixat els nostres AVATARS personalitzats! WOW! Amb aquests avatars els nens i nenes treballen diàriament els valors, cada avatar representa un. Tenim per ordre; Generositat, Responsabilitat, Empatia i Respecte! SÓN GENIALS! 

TREBALL D'HÀBITS A LA NOSTRA LLAR

2021-01-15

En la llar treballem l'autonomia i el "ser capaç" dels nostres petitons a través del treball dels hàbits. De manera que els infants se senten segurs en el transcurs del dia a dia i poden anticipar-se i desenvolupar-se d'una manera molt més independent! 

EDUCACIÓ EMOCIONAL

2021-01-15

A la llar entenem l'educació emocional com un pilar fonamental per una educació de qualitat, per aquest motiu les mestres procurem acompanyar als infants en les seves emocions d'una manera sana i positiva. Dia a dia, els ajudem a reconèixer i donar nom a les seves emocions, aprenent a gestionar-les. També fomentem els valors a través de les experiències que vivim de manera diària a l'aula, per tal d'interioritzar-los i fer-los nostres.

4 DAYS UNTIL CHRISTMAS

2020-12-21

MONDAY 21. Últim dia a l’escola avui celebrem les CAMPANADES! I qui acaba el nostre calendari d’advent guarnint aquest en la part més alta? L’Àngels la directora de la nostra estimada escola! Per avui us regalem una nadala molt bonica “ Te regalo una sonrisa” https://www.youtube.com/watch?v=zkZg_R7KyYo&t=59s

ENTREVISTA A LA NOSTRA DIRECTORA: ÀNGELS AGUILERA

2020-12-12

L’altre dia va sortir publicada a la revista infantil AMEI-WAECE una entrevista que van realitzar a la directora de la nostra escola, l’Àngels Aguilera.
En l’entrevista es va parlar sobre el projecte internacional Erasmus + anomenat Predys, que tracta la dislèxia en edats primerenques. Participen socis de Polònia, Turquia, Grècia, Portugal i Letònia.
Podreu trobar tota l’entrevista clicant al següent enllaç, a les pàgines 30 i 31: http://waece.org/revista/diciembre2020.php #predys #predysproject

PLAYING PROJECT

2020-12-04

Dear families,
This week our international team took part in the kick off meeting of the Erasmus+ project called "Enhancing the quality of preschool services through innovative play-based learning methodologies” (@playingproject). We had the opportunity to learn more about the partners of the project from Sweden, Italy, Denmark and Belgium, we discussed main objectives of the project and the plan for these three years. We are eager to learn new methodologies and implement them in our school! Thank you for this opportunity!
Benvolgudes famílies,
Aquesta setmana el nostre equip internacional ha participat a la reunió inicial del projecte Erasmus + anomenada "Millorar la qualitat dels serveis preescolars mitjançant metodologies d’aprenentatge basades en el joc innovadores" (@playingproject). Vam tenir l’oportunitat d’aprendre més sobre els socis del projecte de Suècia, Itàlia, Dinamarca i Bèlgica, hem debatut sobre els principals objectius del projecte i el pla per a aquests tres anys. Estem ansios@s d'aprendre noves metodologies i implementar-les a la nostra escola!
Gràcies per aquesta oportunitat!!

FILOSOFIA MONTESSORI A LA NOSTRA LLAR

2020-11-20

A la Llar seguim la filosofia Montessori per treballar la part d'estimulació i autonomia dels nostres infants. Oferim als infants un ambient segur que possibilita el treball de la part cognitiva i afectiva a través de la manipulació i experimentació. A més els hi possibilitem materials amb els quals desenvolupen el coneixement i el seu pensament abstracte. #santjosep #terrassa #escola #school #llar #nursery #kindergarten #montessori #learningbyplaying

ENTREVISTA ONLINE A ANDRÉS SUÁREZ. CANTAUTOR.

2020-11-13

Aquesta setmana els alumnes de cinquè de primària hem tingut el plaer d’entrevistar a @andressuarezoficial, un gran cantautor del nostre país, pel nostre projecte de ràdio.

Hem passat una estona molt especial parlant amb ell. Ens ha explicat la seva història musical des de que va començar fins ara.

Ens agradaria agrair-li la seva actitud tan propera i el temps que ens ha dedicat.

Et seguirem molt a prop Andrés! Esperem que puguis venir un dia a l’escola a compartir una estona presencialment amb nosaltres.

Moltes gràcies pels teus consells!

 

 

 


VISITA A L'ESCOLA DELS REGIDORS NOEL DUQUE i TERESA CIURANA .

2020-11-06

Aquesta setmana, el regidor del nostre districte Noel Duque, i la regidora d’educació Teresa Ciurana, han visitat l’escola per conèixer els projectes Erasmus+ en els quals ens trobem immersos aquest curs:
- PreDys: Treball de la dislèxia en edats primerenques.
-Moving Star i Kross: Educació viària en l’educació primària
- La importància del joc en l’educació infantil per al desenvolupament del llenguatge.
- Projecte de mobilitat docent per conèixer el sistema educatiu nòrdic
Els encarregats de fer l’entrevista han estat els i les alumnes de 5è, que l’utilitzaran per emetre’l en el primer programa de ràdio de Sant Josep FM.
Molt bon treball nois i noies!
Moltes gràcies als regidors per haver-nos atès amb tanta amabilitat!
Hem passat una estona d’allò més enriquidora.
Esperem poder veure-us molt aviat! #predysproject

PLAYING PROJECT

2020-10-16

Us informem que la nostra escola forma part d’un nou projecte d’Erasmus +, que es suma al que ja tenim sobre la dislèxia (PREDYS). Aquest projecte s’anomena “La millora de la qualitat de l’etapa d’Educació Infantil a través de metodologies innovadores basades en el joc”.

Integrants de Suècia, Italià, Dinamarca i Bèlgica ens coordinarem amb l’objectiu comú de millorar l’efectivitat de la nostra educació.

Els participants en aquest projecte creiem fermament en el joc con la millor manera d’estimular el desenvolupament mental i físic dels nens i nenes i d’aconseguir els objectius proposats per l’educació formal.

Durant aquests anys (des d’ara fins el 2023) part del professorat de l’escola participarà en trobades amb els diferents països; una visita a l’escola dels altres integrants del grup i portarem a terme una investigació i un seguit d’activitats educatives amb la finalitat de millorar els nostres serveis.


We would like to inform you that our school is taking part in a new Erasmus+ project, in addition to the one we are coordinating (PREDYS dyslexia project). This new project is called "Enhancing the quality of preschool services through innovative play-based learning methodologies”.

Together with partners from Sweden, Italy, Denmark and Belgium, we will be working on the common goal of improving the effectiveness of our education.

The participants in this project strongly believe that playing is the best way to stimulate the mental and physical development of children and to achieve the goals proposed by formal education.

During these years (from now until 2023) some of the school’s teachers will participate in meetings with different countries; visit schools of the other members of the group and our centre will carry out research and a series of educational activities in order to improve our services. 

 

DIJOUS 8 D'OCTUBRE: DIA INTERNACIONAL DE LA DISLÈXIA

2020-10-09

La nostra escola duu a terme un projecte europeu Erasmus+ (PREDYS) amb 5 països: Bulgària, Latvia, Portugal, Grècia i Turquia. Estem treballant per elaborar una guia d’actuació per a mestres i famílies que ajudi a saber com treballar en edats primerenques les variables que influeixen en l’adquisició de la lectoescriptura.

Amb motiu del dia internacional de la dislèxia estem portant a terme activitats a les aules. N’és un exemple el treball de la consciència sil·làbica que ha realitzat la mestra Mª Àngels amb els seus alumnes de primer de primària.

 

PLA D'ACTUACIÓ CURS 2020-21

2020-07-24

PLA D'ACTUACIÓ ESCOLA SANT JOSEP

Per veure el nostre Pla d’actuació

clicar aquí:  PLA D'ACTUACIÓ ESCOLA SANT JOSEP

 

CLASSE DE SEGON GUANYA LA 17a EDICIÓ DEL PREMI PILARÍN BAYÉS

2020-04-24

Ahir, dia 23 d’abril, es va donar a conèixer el veredicte del dissetè Premi Pilarín Bayés de contes escrits per nens i nenes sobre la diversitat.

De la nostra escola hi participava el grup classe de segon, el qual ha quedat entre els guanyadors  i guanyadores de la categoria de cicle inicial, amb el conte titulat, L’illa dels cangurs.

Aquest premi suposa un reconeixement a la tasca que fan els nostres nens i nenes, acompanyats del professorat i les famílies, i per nosaltres és un gran orgull.

https://www.premipilarinbayes.org/aqui-teniu-el-contes-guanyadors-del-17e-premi-pilarin-bayes/

Moltes felicitats a la classe de segon i a tota la comunitat educativa.

 


UNES ALUMNES DE P3 REPRESENTEN EL CONTE DE SANT JORDI

2020-04-23

Alumnes de P3 de la nostra escola ens han fet una representació del conte de Sant Jordi. Ho han fet GENIAL!

https://youtu.be/zr4GMSdANlU

Gràcies per compartir-ho amb tots nosaltres!

DIADA DE SANT JORDI.

2020-04-23

Els mestres i les mestres de l'Escola Sant Josep us desitgem feliç Sant Jordi.

https://www.youtube.com/watch?v=-HllNJIT_aE&t=4s

Una abraçada!

RECULL DE ROSES DELS NOSTRES ALUMNES

2020-04-23

Gràcies a les roses elaborades pels nostres alumnes, hem pogut fer un collage ben bonic per la Diada de Sant Jordi. 

Aquí us deixem el link amb el recull de fotos:

https://www.youtube.com/watch?v=2app74HrH70

MOLTES GRÀCIES!


WEB D'EDUCACIÓ FÍSICA. Primària

2020-04-17

Per seguir fent exercici físic us facilitem la següent web on també trobareu un breu resum de les activitats que han fet els alumnes durant els primers dos trimestres. 
Per veure la tasca recomanada pels vostres fills/es, heu d’anar al menú i buscar el curs corresponent (ex. 2nd grade), un cop allà heu de baixar la pàgina i clicar on posa “Facing up the Covid-19, PE at Home”. S'obrirà una pàgina on trobareu el vídeo de la sessió que toqui així com l’oca d’Educació Física amb les instruccions per descarregar. 

Cliqueu per entrar a la web: 

https://physical-education381.webnode.es/introduction/ 

Comencem?

Aitor. 

Mestre especialista d'Educació Física.

US ESTIMEM!

2020-04-07

L’escola Sant Josep sempre ens unirà😍😍
Us estimem 
👏🏻👏🏻👏🏻

 

https://www.youtube.com/watch?v=vYAy8WRtQL4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1OK6YqjLikIRw_c40TZ4SR40UAbng4UGbS_5CJ35oBNTVKbQa3Q1pz9dA

NANANA CHALLENGE SANT JOSEP!

2020-04-07

US TROBEM A FALTAR!

2020-04-07

Els mestres i les mestres de l’escola Sant Josep us trobem molt a faltar tant als alumnes i les alumnes com a les famílies, per això us volem dedicar des de les nostres cases unes paraules per a tots i totes!

https://www.youtube.com/watch?v=H8J9_2hT260

 


☘️ FELIZ ST. DÍA DEL PATRICK ☘️

2020-04-07

Happy St. Patrick’s Day!!!!!!

Avui és el dia de Sant Patrick’s i ja sabeu que cada any a la nostra escola ho celebrem vestint-nos de verd i aquest curs no pot ser menys!!!! Així volem fer un collage amb tots els nens i nenes vestits de verd!!!!
Ens podeu enviar un missatge privat via Instagram o Facebook amb la foto dels nens i nenes vestits de verd!!!!!!!
El collage el farem amb totes les fotos que ens arribin abans de les 18h!
Us animem a participar!!!!!

I aquest va ser el resultat!!! Gràcies per col.laborar. 

#QUETATACASA SANT JOSEP

2020-04-07

MOLTES GRÀCIES! Aleksandra, Dolors, Carla, Xavi (pare del Pau), Ainara, Idaira i Xavi... per fer que les tardes a casa siguin més divertides!

HEM SORTIT A TV TERRASSA

2020-03-06

El passat dimarts, TV Terrassa va fer un reportatge a l’escola Sant Josep en relació al projecte europeu d’Erasmus+ Predys que coordina la nostra escola. En aquest projecte treballem amb altres institucions de Bulgària, Turquia, Grècia, Portugal i Letònia amb un objectiu comú: Crear una bateria de recursos per treballar amb alumnes amb dislèxia.

Us posem l’enllaç del reportatge de TV Terrassa:

https://terrassadigital.cat/lescola-sant-josep-lidera-un-projecte-europeu-de-prevencio-de-la-dislexia/

 

L'EQUIP D'INFANTIL VIATJA A VALÈNCIA

2020-02-13

El dilluns i dimarts d’aquesta setmana les mestres d’educació infantil juntament amb la directora de l’escola s’han reunit amb motiu del projecte europeu d’Erasmus+ Predys, a València amb integrants del CEFIRE d’educació inclusiva per conèixer de primera mà el projecte LEEDUCA que és una plataforma per treballar diferents aspectes implicats en la lectoescriptura en l’etapa d’educació infantil.
Durant aquests dies han pogut observar com s’implementa aquesta metodologia en les aules dels CEIP Max Aub, CEIP Fonteta de València, CEIP Carraixet de Almàssera i a l’EI San Rafael de Tavernes Blanques, i la bona repercussió que ha aportat LEEDUCA en les escoles, i així ens ho van fer conèixer les mentores del projecte juntament amb la Concha Barceló López i l’Anna Monzó Martínez que son assessores del CEFIRE específicament de l’àmbit d’educació inclusiva.
També van assistir a una xerrada sobre superdotació impartida per l’Anna.

HEM ANAT A MÀLAGA

2020-02-06

El dilluns 20 de gener , quatre mestres de la nostra escola implicades en el nostre projecte internacional Erasmus+ sobre la dislèxia,PREDYS, van anar a visitar a l’equip d’investigació que està desenvolupant un programa de prevenció de la dislèxia a Màlaga i van poder veure com l’escola La Parra de Almancha treballava amb el programa!
A la foto podeu veure les nostres mestres: M.Àngels Ibáñez, Sonia Garcia, Àngels Aguilera i Glenda Prados amb la cap d’ estudis de l’ escola i amb l'equip d'investigació Auxi Sànchez i Juan Luis Luque.

On Monday four of our school teachers who are participating in the international project of Erasmus+ about dyslexia PREDYS, they went to Málaga to visit the investigation team who is carrying out an amazing programme to prevent and support dyslexia! There they could observe how the school in Almancha city La Parra is working with the programme!


DIA DE LA PAU A L'ESCOLA SANT JOSEP

2020-02-06

Avui és un dia molt important a l’escola Sant Josep! Al matí hem fet la festa del dia de la pau. A cada classe hem treballat i fet activitats sobre la pau, tot relacionant-ho amb la causa del projecte “9 mesos,9 causes” que és la tolerància.
Aquest matí hem fet al pati el símbol de la pau amb tots els nens i nenes de l’escola juntament amb els mestres i les mestres. També hem cantant les cançons “el món seria més feliç ” i “Tots els nens del meu carrer” que han après tots els alumnes i les alumnes a música.
“No hi ha camí per la pau, la pau és el camí” Gandhi.

EVENTO TRANSNACIONAL ERASMUS+

2020-02-06

A finals de gener l'escola Sant Josep va presentar les conclusions del projecte d'Erasmus+ Kros a una reunió Transnacional amb més de 5 països europeus presents. En les ponències, l'escola Sant Josep va explicar com s'han portat a terme les activitats d'educació viària de forma digital.
Des d'aquí volem agrair a tots els participants, i molt especialment a l'ajuda de Cristian de la policia municipal de Terrassa i al Diego d'Aprovita per la seva participació i implicació en el projecte.
#Krosproject

RECOLLIDA D'ALIMENTS

2019-12-19

La causa que treballem durant aquest mes de desembre dintre del nostre projecte d'escola "9 mesos 9 causes” és la pobresa al món i ho farem des de diferents activitats per crear consciència de la situació en la que viuen algunes famílies. Lligat a aquesta causa hem contactat amb la Parròquia del barri de les Arenes i ens han comunicat que necessiten aliments de primera necessitat (arròs, pasta, llegums, llet, galetes, conserves, ....).

Avui dijous han vingut a recollir els aliments a l'escola.

Moltes gràcies a les famílies que han col.laborat!


ERASMUS+ a la ciutat de Rezekne (Latvia)

2019-12-16

Aquesta darrera setmana, la directora de la nostra escola, juntament amb la Glenda , van fer la primera reunió transnacional del projecte cofinanciat per la Unió Europea, Erasmus+ a la ciutat de Rezekne (Latvia).

El projecte anomenat PREDYS pretén oferir al professorat, famílies i alumnat recursos i materials per prevenir, diagnosticar i treballar la dislèxia en el pas d'educació infantil a primària.
El projecte està format per 6 països: Espanya, Portugal, Bulgària, Grècia, T
urquia i Letònia on el centre Sant Josep és el coordinador i la seva durada serà de dos anys.

En aquest primer meeting, el conjunt de centres implicats en el projecte han decidit els primers passos per impulsar el projecte i començar a treballar per a obtenir els millors resultats!

No és la primera vegada, però, que l'escola Sant Josep forma part de projectes europeus Erasmus+, ja que el darrer any, vam participar en un altre projecte de lectura "Dream a little Dream" i actualment estem col·laborant en KROSS; un projecte sobre l'educació vial.

 

 

Last week, our head teacher and our english teacher Glenda, they visited the city of Latvia in order to have the first transnational meeting for our Erasmus+ project.

The project called PREDYS aims to offer teachers, families and students resources and materials to prevent, diagnose and work through dyslexia in the mid-to primary education.

The project is made up of 6 countries: Spain, Portugal, Bulgaria, Greece, Turkey and Latvia where Escola Sant Josep is the coordinator and its duration will be two years.

In this first meeting, the group of centres involved in the project have decided on the first steps to promote the project and start working to get the best results!

It is not the first time that Sant Josep School takes part of Erasmus + European projects. Last year we participated in another reading project called "Dream a little Dream " and we are currently collaborating in KROSS; A project based on road safety education.

HEM SORTIT AL DIARI DE TERRASSA

2019-11-28

Molta alegria a la nostra,  després de conèixer que havien estat guanyadors i guanyadores  del premi organitzat pel diari ARA i l’Obra Social de Sant Joan de Déu.

 Aquest és un certamen que s’organitza cada any en ocasió del Dia Mundial dels Drets de la Infància. El tema d’aquest any pel diari dels nens de l’ARA, proposat per l’Obra Social de Sant Joan de Déu, ha estat “ens agrada cuidar”.

La classe de segon de l’escola Sant Josep, va participar en la modalitat de relat curt amb el conte titulat, “En Marc té un pla”. En aquest conte, els protagonistes són un nen de set anys i els seus avis. Es tracta d’un relat emotiu en el que s’aprofundeix en el lligam, tan estret, que tenen els nostres nens i nenes amb la figura dels seus avis.

El lliurament de premis va tenir lloc el passat dimecres 20 a l’Auditori-Centre Social del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, a Sant Boi de Llobregat. Aquest acte va estar presentat per dues pallasses, la Petra i la Cloti, que amb la seva gran actuació van captivar a tots els assistents, tant grans com petits.

L’acte va comptar també amb l’assistència de l’escriptora Anna Manso, autora de llibres de novel•la infantil i juvenil,  la qual va adreçar-se als nens i nenes per explicar-los la importància de la lectura.

En el moment de recollir el premi, i amb tot l’alumnat de segon a l’escenari, la Valèria, una de les alumnes, va llegir el conte, i amb la seva veu,  va aconseguir arrencar els aplaudiments de tota la sala.

L’acte va cloure amb la foto de tots els guanyadors i guanyadores de les diferents categories.

SETMANA DE LA MÚSICA

2019-11-28

La setmana passada vam celebrar Sta. Cecília i durant tota la setmana els alumnes de cada curs de P3 a 6è de Primària han anat passant per la resta de classes cantant les cançons que han treballat amb la seva mestra de música, la Rosa. Felicitats! Ho van fer perfecte!

 

VISITA A L'ESCOLA ST. PAUL'S SCHOOL.

2019-11-28

L'Àngels, l'Aitor i l'Aleksandra van visitar l'Escola St. Paul's School per conèixer de primer mà com implementen el projecte de Phonics a les seves aules.

ESTEM POSANT A PUNT LES CASETES D'EDUCACIÓ INFANTIL

2019-10-18

Moltíssimes gràcies als avis de l’Axel que han col·laborat fent i posant les cortines de les Casetes d’Educació Infantil. Han quedat perfectes! ❤

ELS XIC-I-MÈDIES DEL PRIMER TRIMESTRE

2019-10-18

El dijous de la setmana passada va ser un dia molt important a l’escola Sant Josep, vam fer la festa dels xic-i-mèdies del primer trimestre.
Els xic-i-mèdies són els encarregats de vetllar per una bona harmonia al pati ajudant als seus companys a trobar solucions davant d’un problema. Aquest projecte forma part del nostre currículum emocional.

SCIENCE A P4

2019-10-18

Els nens i nenes de P4 a Science s'ho passen molt bé! A l'escola Sant Josep el nostre alumnat aprèn ciències fent experiments en llegua anglesa.

El divendres van fer amb l'Aleksandra, la nostra mestra nadiua, un volcà amb una llimona🍋! Aquestes activitats formen part del nostre projecte propi d'immersió lingüística Hello Kids Project.

Vols conèixer més sobre el nostre projecte? Mireu aquest link: http://englishblogalumnes.blogspot.com/

 

TRAINING A VIENA

2019-10-18

Com ja sabeu, l’escola Sant Josep forma part de diversos projectes internacionals entre ells el projecte d’educació viària Kros. Durant una setmana representants del nostre centre i Cece Europa han estat realitzant un Training a Viena sobre com treballar la seguretat viària amb noves tecnologies a les escoles.

Hem aprés molt i aprofitarem moltes idees per treballar a la nostra escola. 

EL PROJECTE EUROPEU KROS D'ERASMUS +

2019-09-23

Durant la setmana passada vam tenir la sort de tenir a la nostra escola 
als socis del Projecte KROS d'Erasmus + coordinat per Grècia del qual
formem part.
KROS és un projecte europeu finançat per la Comissió de la UE en el 
qual experts en seguretat viària i les escoles han creat un programa 
educatiu en relació a la seguretat viària incloent-la en les nostres 
aules mitjançant la innovació educativa i les noves tecnologies amb la
finalitat de crear bons hàbits i conductes tant dins com fora de 
l'escola. Els socis que ens han visitat són de Polònia, Irlanda, Grècia, 
Àustria i el nostre centre, escola Sant Josep, al costat de CECE Cece 
Europa formem l'equip de treball. Us deixem un recull de fotos dels dies 
on hem tingut unes jornades molt enriquidores tant mestres com alumnes.

OPENDAY 2019

2019-05-17

Les portes de l’escola han estat obertes a les famílies per veure un petit tastet del que es fa a anglès. Els nens han gaudit molt i agraïm la vostra participació.

 

CLASSE DE SEGON GUANYA LA 16a EDICIÓ DEL PREMI PILARÍN BAYÉS

2019-04-26

La nostra escola guanya la 16ª edició del Premi Pilarín Bayés, de contes escrits per nens i nenes, convocat per l’Editorial Mediterrània i l’Obra Social Sant Joan de Déu .
Aquest Premi té diversos objectius: estimular la creativitat en l’expressió escrita en català, fomentar la lectura, apropant els llibres als infants, fomentar el treball en valors i la reflexió sobre determinades temàtiques.
L’any 2019 se celebrarà trenta anys de la Convenció sobre els drets de l’infant adoptada per l’Assemblea de les Nacions Unides. És per això que la temàtica proposada d’aquesta convocatòria era aquesta, els drets dels infants
En aquesta edició, es demanava a l’alumnat participant d’escoles de primària (6-12 anys) de tot Catalunya, que reflexionés sobre alguns dels drets en concret, i escrivís un conte original, inèdit i en català. Han estat més de 6.000 nens i nenes que han participat als Premis d’enguany, i que han fet arribar les seves idees i reflexions a través dels contes.
El guanyadors d’aquest Premi en la categoria de cicle inicial (6-8 anys) va ser la classe de segon de l’Escola Sant Josep, amb un conte escrit de forma cooperativa, que serà il·lustrats per Pilarín Bayés i publicat en un llibre. 
Aquest conte, “L’estruç que volia anar a l’escola”, ens parla del dret a poder anar al’ escola, del dret a la inclusió, del dret que tenen els infants a ser escoltats, de l’amistat, de l’empatia... 
Es tracta d’una faula, on els protagonistes, una colla d’animals de la sabana africana, hauran de resoldre el conflicte que se’ls planteja amb el nou amic que faran, de camí cap a l’escola.

VISITA A LES ESCOLES DE FINLÀNDIA

2019-04-26


L’Àngels i el Xavi han anat a Finlàndia per conèixer el seu sistema educatiu i han visitat les escoles per poder crear vincles i projectes en comú.
Ha estat una bona oportunitat per seguir amb el nostre projecte d’internacionalització.
També vam compartir bones experiències educatives amb altres escoles de Catalunya, Andalusia i Galicia.


LA NOSTRA DIRECTORA A LA UNIVERSITAT HOPE LIVERPOOL

2019-04-26

La directora de l’escola Sant Josep va fer una presentació del projecte educatiu del nostre centre a la universitat Hope Liverpool. Com ja sabeu, un dels pilars de l’escola es el trilingüisme on formem part de projectes d’Erasmus+ i estem dintre del programa PIPE. La visita de l’Àngels a Liverpool va ser amb l’objectiu d’obrir portes a la immersió lingüística de l’escola amb visites d’universitaris mestres a l’escola per fer pràctiques.
I també vam parlar del nostre projecte internacional Dream a little Dream que tenim en conjunt amb l’ escola Podstawowa num 9 de Polònia i amb l’escola Branston Junior Academy de Lincoln.

Last week the headmaster of our school Sant Josep, Angels Aguilera did a presentation of our project into the University Hope Liverpool of teaching! As you know, one of the aims of our school is the trilinguism in which we take part through the Erasmus+ projects and also with the PIPE project.
The visit of Angels to Liverpool opened doors and barriers to the linguistic immersion with the future visits of students from Liverpool in our school! Branston Junior Academy

 

PROJECTE D'ERASMUS+

2019-04-26

Foto de l'última visita a l'escola Branston Junior Academy dels representants del projecte d'Erasmus+ Dream a Little Dream d'Anglaterra, Polònia i Espanya.

Van ser uns dies de compartir experiències, veure noves metodologies aplicades a la lectura i de tancament del projecte.

Ha estat un plaer poder compartir aquesta experiència amb aquestes escoles.Com ja sabeu la nostra escola participa en projectes internacionals d'Erasmus+, on treballem en conjunt amb altres escoles europees per fomentar la llengua anglesa, la innovació i nous mètodes d'aprenentatge.

ELS NOUS XIC-I-MÈDIES

2019-01-22

Comencem la semana amb una súper noticia! Ja tenim als nous Xic-i-mèdies de l'escola. Ells serán els encarregats de vetllar per la bona harmonia a la clase.

SETMANA DE LA MÚSICA A L'ESCOLA

2018-11-30

Durant tota la setmana passada vam estar gaudint de la música a l'escola.

Moltes gràcies a la nostra especialista de música la Rosa i a tots els que van col.laborar.ENTREGA DE CERTIFICATS OFICIALS DE TRINITY COLLAGE

2018-10-19

Avui divendres hem fet entrega dels certificats oficials de Trinity College als alumnes que van aprovar l'examen el curs passat!

Enhorabona a tots!


ELS NOSTRES XIC-I-MÈDIES

2018-10-10

Ja tenim els nostres xic-i-mèdies de l'escola! Ells i elles seran els encarregats de vetllar per la bona harmonia a la classe.


PROJECTE ERASMUS+

2018-10-05

Aquesta setmana la Glenda i l'Aleksandra estan a Polònia; a la ciutat de Elblag participant en el projecte Erasmus+ "Dream a little dream".

VIATGE A LIVERPOOL

2018-05-22

La darrera setmana de març, alguns dels nostres alumnes de sisè van viatjar a la ciutat de Liverpool per fer un intercanvi amb la nostra escola agermanada Livepool College. L’estada de quatre dies forma part del nostre projecte d’immersió lingüística on els alumnes van viure la llengua anglesa des de la més profunda realitat.

 

Cada alumne va estar amb una família anglesa d’acollida i vam realitzar activitats conjuntes a l’escola com tallers bilingües i fora de l’escola com visites turístiques!